Ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης


Τι είναι τα ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης ?

Στα ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης εκτυπώνουμε ψηφιακά μία εικόνα, μία παράσταση, ένα γραφικό ή μία φωτογραφία.  Ιδανική λύση για να ντύσουμε ένα παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις εφαρμόζονται και στα συστήματα πάνελ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως τα ρόλερ

Πως επιλέγω

  1. Επιλέγετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία παραστάσεων που διαθέτουμε. Η πλούσια συλλογή θεμάτων και εικόνων μπορεί να εφαρμοστεί για το ρόλερ, το πάνελ ή και την ταπετσαρία τοίχου του χώρου σας.
  2. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε για σας τη δική σας ατομική μακέτα με τη βοήθεια γραφίστα. Το προσαρμόζουμε στο μέγεθος που θέλετε ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε από ένα site με εικόνες ψηλής ανάλυσης και εμείς σας το εκτυπώνουμε όπου θέλετε.
  3. Επιλέγετε μία εικόνα ή παράσταση ή γραφικό από διαπιστευμένη σελίδα, την κατεβάζουμε και σας την τυπώνουμε !

Τα υφάσματα ρόλερ κ πάνελ που χρησιμοποιούνται γι αυτή την υπηρεσία είναι τα απλά μονόχρωμα ή τα πλήρους συσκότισης.

Οι τιμές στα ρόλερ ξεκινούν από 68€/τετρ. μέτρο (η τιμή περιλαμβάνει ύφασμα, εκτύπωση και μηχανισμό).

Δώστε ζωντάνια, προσωπικότητα και στυλ στο παράθυρο που βρίσκεται απομονωμένο σε έναν τοίχο και αφήστε το έτσι να πάρει το ρόλο ενός πίνακα ζωγραφικής τοποθετώντας ένα ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης.

Μεταμορφώστε την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το παιδικό, το playroom με ένα ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί αυτό που ονειρεύεστε!  Θα διαλέξουμε μαζί την εικόνα από τη συλλογή μας που ταιριάζει στο χώρο σας ή επιλέξτε την από κάποια διαπιστευμένη σελίδα (πχ. www.shutterstock.com) και εντυπωσιάστε με το μοναδικό αποτέλεσμα!

Τηλεφωνήστε τώρα στο 2109838460 και θα σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά και με online πώληση!

Ελάτε από το κατάστημα να διαλέξετε, να σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση και να επισκεφτούμε και το χώρο σας αν είναι απαραίτητο!

« από 16 »