Κουρτίνες Πάνελ


Τι είναι τα πάνελ;

Οι κουρτίνες πάνελ είναι μια μοντέρνα και λιτή λύση αντί για κουρτίνα ή ως διαχωριστικό χώρου. Οι δυνατότητες επιλογής υφασμάτων σκίασης ή κανονικών υφασμάτων και ο συνδυασμός αυτών μπορούν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να διαλέξετε κουρτίνες πάνελ με ύφασμα σκίασης ή με ύφασμα κουρτινών. Και στις δύο περιπτώσεις το ύφασμα δεν έχει πτυχές όπως η κουρτίνα αλλά είναι ίσιο.

Τα πάνελ μπορούν να γίνουν και με υφάσματα κουρτινών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για ένα minimal και ιδιαίτερο αποτέλεσμα του χώρου σας. Βαρίδι μπαίνει στο κάτω μέρος και σταθεροποιητικές μπανέλλες κατά μήκος του κάθε υφάσματος. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό και έρχεται να αντικαταστήσει επάξια μία κουρτίνα. Υφασμάτινα πάνελ για όποιον θέλει μία πιο ανάλαφρη και σύγχρονη διακόσμηση.

Πως επιλέγουμε τη διάταξη των πάνελ

Ανάλογα με το φάρδος της μπαλκονόπορτας επιλέγουμε με πόσα πάνελ θέλουμε να την καλύψουμε μέσα από μία μεγάλη συλλογή οδηγών από 2 ως 5 δρόμους. Ελκυστικοί συνδυασμοί χρωμάτων, υφών και σχεδίων. Ιδιαίτεροι οδηγοί η απλοί από 2 ως 5 δρόμους δίνουν ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Χρήση των πάνελ

Αντί για τις κλασσικές κουρτίνες στην μπαλκονόπορτα, αναλαμβάνουν το ρόλο τους προσφέροντας ένα μοντέρνο και λιτό αποτέλεσμα.

Τα συστήματα panel blinds μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικά χώρων. Σας παρέχουν έτσι την επιλογή ένας χώρος να είναι και ενιαίος και διαχωρισμένος χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε διαδικασίες χτισιμάτων και πολυέξοδων διαμορφώσεων.

Συλλογή υφασμάτων σκίασης για πάνελ

Συλλογή υφασμάτων κουρτινών για πάνελ

Δείτε παρακάτω κάποιες προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσουμε μαζί το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Καλέσετε μας τώρα στο 2109838460 και θα σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά και με online πώληση!

Ελάτε από το κατάστημα να διαλέξετε και να σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση! Επισκεπτόμαστε και το χώρο σας αν είναι απαραίτητο χωρίς καμία χρέωση!