Κουρτίνες


Οι κουρτίνες είναι σαν ποίηση μέσα στο χώρο μας, είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού γι αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και γνώση. Η σωστή επιλογή κουρτίνας ξεκινάει από την υφή και πυκνότητα υφάσματος, τη ραφή, το στήσιμο και φυσικά τον συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων

Στο κατάστημα θα βρείτε την πιο προσεγμένη συλλογή υφασμάτων για κουρτίνες για να καλύψει τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η επιλογή των υφασμάτων κουρτινών, γίνεται με γνώμονα την αισθητική, την ποιότητα για τη χρήση που προορίζεται. Η εμπειρία μας, οι γνώσεις μας και η εξυπηρέτηση είναι αυτά που θα σας εκπλήξουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή κουρτίνας για το σπίτι σας.

Γιατί είναι σημαντική η κουρτίνα στη διακόσμηση του χώρου μας

Η κουρτίνα είναι το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο στη διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου. Είναι αυτή που θα ολοκληρώσει και θα δέσει τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας αντικείμενα. Ντύνει το σπίτι και χρειάζεται γνώση και σωστό συνδυασμό ραφής και στησίματος για να δείξει το αποτέλεσμα.

Η ποικιλία των υφασμάτων κουρτινών σε ποιότητα, σχέδια και χρώματα σας δίνει τη δυνατότητα απεριόριστων επιλογών και συνδυασμών

Υφάσματα για κουρτίνες

Οργάτνζες, ζορζέτες, voile, γάζες, λονέτες, crepes, ταφτάδες, δαντέλες, διχτάκια, λινές, βαμβακερές, μεταξωτές, συνθετικές με σχέδιο ή χωρίς, με ύφανση, με ανάγλυφα, μοντέρνες ή κλασικές ότι και να επιλέξετε εμείς θα σας το συνδυάσουμε και θα σας το ράψουμε σωστά ώστε να δημιουργήσουμε μαζί αυτό που ονειρεύεστε!

«Οι κουρτίνες ήταν ένα παχύ κόκκινο βελούδο που κρεμόταν σε γενναιόδωρες πτυχώσεις γύρω από τα παράθυρα με πλέγματα και ήταν επενδεδυμένες με χοντρό βαμβάκι βαθύ δαμασκηνί. Όταν έκλειναν, το δωμάτιο έπεφτε αμέσως στο σκοτάδι, ακόμα και στις πιο λαμπερές ημέρες. Το χειμώνα στέκονταν φρουροί ενάντια στο κρύο, κάνοντας ακόμα και τις πιο βαθιές χειμωνιάτικες νύχτες ευχάριστες και ζεστές»

«Οι λευκές λινές κουρτίνες απλώνονταν με χάρη προς τα κάτω στο πάτωμα και το έγλυφαν καθώς το αεράκι έμπαινε μέσα  από το ανοιχτό παράθυρο»

Στο κατάστημα Finestra θα βρείτε μία πλούσια συλλογή υφασμάτων που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσουμε μαζί την κουρτίνα που σας αρμόζει και σας ταιριάζει. Θα επιλέξουμε μαζί, θα τα δούμε στο χώρο σας, θα μετρήσουμε, θα συνδυάσουμε και θα τοποθετήσουμε την κουρτίνα σας

Επώνυμοι οίκοι του εξωτερικού συμπληρώνουν τη συλλογή μας και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα μιας απεριόριστης ποικιλίας υφασμάτων με μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Οίκοι > Ashley Wilde, Designer’s Guild, Truliving, Duralee, Designs & Colors, In style, Classics, Simi, Robert Allen, Casamance

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί αυτό που ονειρεύεστε! Επικοινωνία