Πλισέ & Honeycomb


Τα πλισέ  (περσίδες με πτυχώσεις) είναι συστήματα σκίασης με πτυχωτό ύφασμα το οποίο προσφέρει ένα πολύ υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα σε όψη και υφή σε ένα χώρο, που ανυψώνονται προς τα πάνω για να μένουν επίπεδα στην κορυφή ενός παραθύρου ώστε να μην είναι ορατά όταν είναι ανοιχτά.

Τα πλισέ είναι μια ελκυστική και ευέλικτη εναλλακτική λύση αντί περσίδων ή ρόλερ.

Διατίθενται επίσης και με υφάσματα honeycomb (κυψελίδες) που είναι μία παραλλαγή των υφασμάτων πλισέ με δύο βασικά πλεονεκτήματα >

Δίνουν μία αίσθηση πιο στρογγυλοποιημένη σε σχέση με το πλισέ και δεν φαίνονται τα κορδόνια κίνησης Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.

Βασικά πλεονεκτήματα των συστημάτων πλισέ & honeycomb>

1.    Το πάνω και το κάτω προφίλ είναι λεπτά (2,5 εκ) ώστε  όταν δεν χρησιμοποιούνται να κατέχουν λιγότερο χώρο σε σύγκριση με άλλους τύπους συστημάτων σκίασης, παρέχοντας ταυτόχρονα στο χώρο ένα έξυπνο και διακριτικό αποτέλεσμα σκίασης.

2.    Το φάρδος του υφάσματος είναι όσο και το προφίλ του ανωκασίου ώστε να μην μπαίνει φως από τα πλαϊνά του συστήματος όπως γίνεται με τα ρόλερ.

3.    Κατασκευάζεται και σε πολυμορφικά σχήματα ώστε να μπορεί να αποτελέσει λύση σε τριγωνικά, στρογγυλά ή πολύγωνα παράθυρα.

4.    Μπορεί να κατασκευαστούν με πλαϊνές ντίζες ή οδηγούς ώστε να εφαρμόσει σε ανακλώμενα ή ανοιγόμενα παράθυρα και να μένει σταθερό κατά την κίνηση.

5.     Προσφέρει πλήρη συσκότιση (ιδικά το ύφασμα honeycomb) χωρίς κενά στις άκρες αφού εφαρμόζει ακριβώς στην εσοχή του παραθύρου ή της πόρτας. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί πάνω στο αλουμίνιο με ντίζες σε ανοιγόμενα παράθυρα.

Συλλογή υφασμάτων, τεχνικά χαρακτηριστικά

1.    Μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Υπάρχουν επίσης και ενεργειακά υφάσματα ώστε να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας ως και 70% τους καλοκαιρινούς μήνες αφού δεν επιτρέπον την εισαγωγή θερμότητας στο χώρο.

2.    Διατίθεται και ηλεκτροκίνητο με μοτέρ 24V για αυτοματοποιημένο έλεγχο της σκίασής σας.

3.    Μπορεί να κατασκευαστεί με δύο υφάσματα (διάφανο ή ημιδιάφανο στο πάνω μέρος και πλήρους συσκότισης στο κάτω) για διπλό αποτέλεσμα χρήσης με διαφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και συσκότισης για τη νύχτα (σύστημα Day&Night)

4.    Η κίνηση μπορεί να μεταβληθεί από πάνω προς τα κάτω και αντίστροφα ώστε να το κεντράρετε ανά πάσα στιγμή όπου χτυπάει ο ήλιος (ιδανικό για βιτρίνες καταστημάτων) και το υπόλοιπο να μένει ανοιχτό.

5.    Τοποθετείται και σε επικλινή ή επιφάνειες οροφής

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί αυτό που ονειρεύεστε! Επικοινωνία