Κουρτίνες Πάνελ


Τι είναι τα πάνελ;

Οι κουρτίνες πάνελ είναι μια μοντέρνα και λιτή λύση αντί για κουρτίνα ή ως διαχωριστικό χώρου. Οι δυνατότητες επιλογής υφασμάτων σκίασης ή κανονικών υφασμάτων και ο συνδυασμός αυτών μπορούν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να διαλέξετε κουρτίνες πάνελ με ύφασμα σκίασης ή με ύφασμα κουρτινών. Και στις δύο περιπτώσεις το ύφασμα δεν έχει πτυχές όπως η κουρτίνα αλλά είναι ίσιο.

Πως επιλέγουμε κουρτίνες πάνελ

Ανάλογα με το φάρδος της μπαλκονόπορτας επιλέγουμε με πόσα πάνελ θέλουμε να την καλύψουμε μέσα από μία μεγάλη συλλογή οδηγών από 2 ως 5 δρόμους. Ελκυστικοί συνδυασμοί χρωμάτων, υφών και σχεδίων. Ιδιαίτεροι οδηγοί από 2 ως 5 δρόμους θα δώσουν ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Χρήση των πάνελ

Ως κουρτίνες αναλαμβάνουν το ρόλο τους προσφέροντας ένα μοντέρνο και λιτό αποτέλεσμα.

Τα συστήματα panel blinds μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικά χώρων. Σας παρέχουν έτσι την επιλογή ένας χώρος να είναι και ενιαίος και διαχωρισμένος χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε διαδικασίες χτισιμάτων και πολυέξοδων διαμορφώσεων.

Υφασμάτινα πάνελ (πανό)

Υφασμάτινα πάνελ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για ένα minimal και ιδιαίτερο αποτέλεσμα του χώρου σας.

Και αυτά  αποτελούνται από οδηγό ή ακόμα και απλό σιδηρόδρομο 3, 4 ή 5 δρόμων, ανάλογα με το άνοιγμά της μπαλκονόπορτας.

Βαρίδι μπαίνει στο κάτω μέρος και σταθεροποιητικές μπανέλλες κατά μήκος του κάθε υφάσματος.

Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό και έρχεται να αντικαταστήσει επάξια μία κουρτίνα. Υφασμάτινα πάνελ για όποιον θέλει μία πιο ανάλαφρη και σύγχρονη διακόσμηση.

Δείτε παρακάτω κάποιες προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσουμε μαζί το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.