Ταπετσαρίες Τοίχου – Murals – Ψηφιακές εκτυπώσεις


Ταπετσαρίες Τοίχου για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού ή με ψηφιακή εκτύπωση θέματος που μπορείτε εσείς να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε.

Η ταπετσαρία τοίχου είναι το πλέον ιδιαίτερο και εξελιγμένο διακοσμητικό εργαλείο για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπώσουμε σε άριστης ποιότητας ταπετσαρία όποιο σχέδιο θέλετε, αρκεί το αρχείο να είναι ψηλής ανάλυσης. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και άστε τα υπόλοιπα πάνω μας. Θα δημιουργήσουμε μαζί μία μοναδική ταπετσαρία τοίχου μόνο για σας !

Ταπετσαρίες τοίχου > πώς επιλέγω

  • Αποφασίζω σε ποιον τοίχο ή επιφάνεια θέλω να την τοποθετήσω και μετράω ύψος Χ πλάτος.
  • Ξέρω τι αίσθηση θέλω να αποκτήσει ο χώρος μου μέσα από την ταπετσαρία? Αν όχι, τότε είμαστε εμείς εδώ να σας βοηθήσουμε και σ αυτό!
  • Η εμπειρία μας και οι διακοσμητικές γνώσεις, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ταπετσαρία τοίχου που ταιριάζει στο χώρο σας αλλά και στο γούστο σας.
  • Αν χρειαστεί, επισκεπτόμαστε το χώρο σας ώστε να σας κατευθύνουμε εφόσον το επιθυμείτε.
  • Τέλος το άριστο συνεργείο μας, εφόσον το επιθυμείτε, θα σας τοποθετήσει την ταπετσαρία τοίχου με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Όλες οι ταπετσαρίες τοίχου είναι σε ποιότητες  Non Woven, Vilyl & Paper.

Οι τιμές ξεκινάνε από 55 € το ρολό και η σύνηθες διάσταση κάθε ρολού είναι 0,53 χ 10 μτ μήκος.

« από 2 »

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις συλλογές μας

Blooming Garden 10

Fabric Touch

Flora

Vintage

Milano (διαχρονικές)

Dimex

Murals Dimex