Κουρτίνες


Στο κατάστημα θα βρείτε την πιο προσεγμένη συλλογή υφασμάτων για κουρτίνες για να καλύψει τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η επιλογή των υφασμάτων κουρτινών, γίνεται με γνώμονα την αισθητική, την ποιότητα για τη χρήση που προορίζεται. Η εμπειρία μας, οι γνώσεις μας και η εξυπηρέτηση είναι αυτά που θα σας εκπλήξουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή κουρτίνας για το σπίτι σας.

Η κουρτίνα είναι το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο στη διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου. Η κουρτίνα είναι αυτή που θα ολοκληρώσει και θα δέσει τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας αντικείμενα. Η κουρτίνα ντύνει το σπίτι και χρειάζεται γνώση και σωστό συνδυασμό ραφής και στησίματος για να δείξει το αποτέλεσμα.

Η ποικιλία των υφασμάτων κουρτινών σε ποιότητα, σχέδια και χρώματα σας δίνει τη δυνατότητα απαιριόριστων επιλογών και συνδυασμών >

Οργάτνζες, ζορζέτες, voile, γάζες, λονέτες, crepes, ταφτάδες, δαντέλες, διχτάκια, λινές, βαμβακερές, μεταξωτές, συνθετικές με σχέδιο ή χωρίς, με ύφανση, με ανάγλυφα, μοντέρνες ή κλασικές.

Επώνυμοι οίκοι του εξωτερικού συμπληρώνουν τη συλλογή μας και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα μιας απεριόριστης ποικιλίας υφασμάτων με μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Μεταξύ άλλων θα βρείτε > Designers Guild, Robert Allen, Blendworth, Truliving, Casamance, Ashley Wilde