Ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης


Τα ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης είναι ιδανικά για να ντύσουμε ένα παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία παραστάσεων, θεμάτων και εικόνων για το ρόλερ, το πάνελ ή και την ταπετσαρία τοίχου του χώρου σας. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε για σας τη δική σας ατομική μακέτα για να προσαρμοστεί στο μέγεθος και το αποτέλεσμα που θέλετε ή να επιλέξετε από ένα site με εικόνες ψηλής ανάλυσης και εμείς σας το εκτυπώνουμε όπου θέλετε. Τα υφάσματα ρόλερ κ πάνελ που χρησιμοποιούνται γι αυτή την υπηρεσία είναι τα απλά μονόχρωμα ή τα πλήρους συσκότισης.
Οι τιμές στα ρόλερ ξεκινούν από 68€/τετρ. μέτρο (η τιμή περιλαμβάνει ύφασμα, εκτύπωση και μηχανισμό).

Δώστε ζωντάνια, προσωπικότητα και στυλ στο παράθυρο που βρίσκεται απομονωμένο σε έναν τοίχο και αφήστε το έτσι να πάρει το ρόλο ενός πίνακα ζωγραφικής τοποθετώντας ένα ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης. Αναδείξτε την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το παιδικό, το playroom με ένα ρόλερ ψηφιακής εκτύπωσης.

Ελάτε στο κατάστημα να διαλέξουμε μαζί την εικόνα από τη συλλογή μας που ταιριάζει στο χώρο σας ή επιλέξτε την από κάποια διαπιστευμένη σελίδα (πχ. www.shutterstock.com) και εντυπωσιάστε με το μοναδικό αποτέλεσμα!

« 1 of 7 »